Bánka -Rakaczki Emléktorna       


Kezdőlap     Emléktorna 2019     A  szervezőkről     Az emléktornáról     Bánka Kristóf Alapítvány     Galéria     Kapcsolat

Korábbi emléktornák2018


A harmadik Bánka-Rakaczki Emléktornán már 16 csapat vett részt, így két helyszínen, Ercsiben és Százhalombattán rendeztük meg az eseményt. Nagy örömünkre már határon túli testvéreink, az OSK Sepsi szurkolói is eljöttek csapatukkal. A vándorserleget az Újpest 1885 Szurkolói Klub csapata nyerte, a második helyen a Videoton végzett, míg a dobogó alsó fokára a DVTK szurkolók állhattak fel. A legsportszerűbb csapat díját a torna egyik legnépszerűbb csapata a Sepsi OSK Szurkolók kapták.
A torna gólkirálya az újpesti Pandur Ádám lett 5 góllal, a legjobb játékosnak Banicz Benjámint (Újpest) látta a zsűri, míg a legjobb kapus Makk Attila (Videoton) lett.


Fantasztikus hangulat volt mindkét helyszínen, amit tovább fokozott az utánpótlás csapatok minitornája az Ercsi Kinizsi, a Százhalombatta, a DVTK és az Újpest U10-es csapatainak részvételével, valamint a Zorica tánccsoport bemutatója. 


A legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzés természetesen az Újpest Legendák és a DVTK Öregfiúk mérkőzése volt, amely a piros-fehérek győzelmével zárult.


Köszönjük Ercsi és Százhalombatta Önkormányzatainak, valamint támogatóinknak az segítséget a torna lebonyolításában.


Az Emléktorna programfüzete letölthető innen:

https://goo.gl/YfjMJZ


A torna összes eredménye, a meccsek jegyzőkönyvei, a csoportok végeredményei itt találhatóak:
https://www.enjore.com/…/3-banka-rakaczki-emlektorna/stream/

 

Az amigeleken.hu beszámolója itt olvasható: 


http://www.amigeleken.hu/hirek/osszefoglalo-a-iii-banka-rakaczki-emlektornarol-2018-01-28 

A Nemzeti Sport tudósítása itt található: 


http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/emlektorna-a-lila-feherek-nyertek-az-ev-elso-derbijet-2615873


 

2017


A második Emléktornának Miskolc adott otthont 2017 márciusában, immár 12 csapat részvételével. A végig remek hangulatú és sportszerű tornán a hazai gárda, a DVTK szurkolók győzedelmeskedtek, a dobogón az UTE Baráti Kör és a Videoton szurkolók végeztek. A torna legjobb játékosa a ferencvárosi Vékony Krisztián lett, a gólkirályi címet Domoszlai László (UTE) és Rakaczki Bence bátyja, Tamás (DVTK) szerezte meg, míg a legjobb kapus címet Zsidó Norbert (Videoton) kapta. 


A programot DVTK-Újpest öregfiúk mérkőzés színesítette, melyen pályára lépett lila fehér színekben Zámbó Sándor, Juhász Péter, Tóth András, Bánka Gyula és Csillag Krisztián, míg a diósgyőri csapatban többek között Kovács Istvánt, Vass Lászlót, Sikora Ferencet és Veréb Györgyöt láthatta a szépszámú közönség. Nagy örömünkre láthattuk játszani a DVTK öregfiúk csapatában Lakatos Lacit is, az I. Emléktorna támogatottját.


Ezen a napon összemérte erejét a DVTK és az UTE U13-as csapata is, majd a Jegesmedve All Star és a Deák Bárdos Mihály vezette diósgyőri birkózók is játszottak egy élvezetes meccset. A meccsek között árverést tartottunk, melyen értékes, dedikált ereklyékre licitálhattak a nézők és a résztvevő csapatok tagjai.


Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a rendezvény széleskörű összefogás kísérte, és minden segítőnk térítésmentesen közreműködött. Köszönjük a támogatóinknak a segítséget a torna megszervezésében és sikeres lebonyolításában!


Részletes beszámoló a diósgyőri szervezők szempontjából itt olvasható:


http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/uton-a-halhatatlansag-fele---emlektorna-beszamolo-2017-03-20
Következő torna

Ide írhatsz a tornára vonatkozó információkról egy előzetes szöveget a felhasználók számára, melyre kattintva megnyílik nekik egy új ablak, ahol részletesen is olvashatnak róla.

    Elolvasom    


Akiket sosem feledünk

Ide írhatsz a tornára vonatkozó információkról egy előzetes szöveget a felhasználók számára, melyre kattintva megnyílik nekik egy új ablak, ahol részletesen is olvashatnak róla.

   ELOLVASOM    

Korábbi emléktornák

Ide írhatsz a tornára vonatkozó információkról egy előzetes szöveget a felhasználók számára, melyre kattintva megnyílik nekik egy új ablak, ahol részletesen is olvashatnak róla.

    ELOLVASOM   

 


Minden olyan információt
érdemes itt megosztani, 
amit azonnal a felhasználók elé szeretnél tárni.  

Az infó legyen egyszerű, lényegretörő
ami evidenciában marad.


Minden jog fenntartva

Bánka-Rakaczki Emléktorna 2018

PR cikkek

Adatvédelem

A weboldalt készítette és üzemelteti: vendeg.com